Obvestila

PRAZNIČNI DECEMBER

22. december 2022 434


V prazničnem mesecu decembru smo med nas povabili Medgeneracijsko skupino Prijateljice, katerim so otroci zaigrali predstavo Medved in klobuk. Sledilo je skupno druženje v igralnici z otroki vzgojiteljice Nine Strmljan. Srečanje smo zaključili s pogostitvijo in prijetnim klepetom. 

V nadaljevanju smo na predstavo povabili še varovance Varstveno delovnega centra Zasavje, enota Zagorje ter učence OŠ dr. Slavka Gruma ter z njimi preživeli nekaj prijetnih trenutkov. 

Z otroškim pevskim zborom Sonček, vokalno instrumentalno skupino Sanje ter ponudbo čaja smo sodelovali na Miklavževanju, v Božičnem mestu s predstavo, nastopom  vokalno instrumentalne skupine Sanje ter ponudbo čaja, palačink in flancatov ter na prireditvi Božiček za en dan, kjer so v programu zopet nastopili naši otroci, ki pojejo v zborčku. 

Otroci in zaposleni iz Enote Kekec so obiskali varovance Doma starejših občanov Polde Eberl-Jamski in jih razveselili s pesmijo in predstavo. 

Za vse otroke smo v KC DD Zagorje pripravili glasbeno pravljico Miška želi prijatelja v izvedbi strokovnih delavcev, ustvarjalne delavnice ter pogostitev. Preko kratkega posnetka sta otroke in starše pozdravila Babica Zima in Dedek Mraz ter jim zaželela vse dobro v novem letu. 

Tako smo zaokrožili prireditve v mesecu decembru in s svojo prisotnostjo polepšali dneve drug drugemu.