Obvestila

OBVESTILO ZA STARŠE

11. maj 2021 287

Spoštovani starši,

kljub temu, da je dobršen del letošnjega vrtčevskega leta zaznamovala epidemija novega koronavirusa, se nezadržno bliža njegov zaključek in težko pričakovane počitnice. Prej ko slej se bomo poslovili od otrok, ki bodo v jeseni prvič prestopili šolski prag ali se iz našega vrtca izpisali iz kakšnega drugega razloga (IZPISNICA). Nekaj otrok bo v prihodnjem mesecu ali dveh uživalo izven vrtčevskih igralnic (REZERVACIJA), z nekaterimi pa se bomo družili in igrali tudi v poletnih mesecih. Zato vam posredujemo nekaj splošnih navodil, ki jih je potrebno upoštevati:

  • Starši otrok, ki boste svojega otroka izpisali iz Vrtca Zagorje ob Savi (npr. vstop v osnovno šolo, selitev, drugi razlogi) ste dolžni to storiti do 15. dne tekočega meseca. Izpis začne veljati prvi dan v naslednjem mesecu. V nasprotnem primeru krijete vse stroške programa brez stroškov živil tudi v naslednjem mesecu. Na izpisnico ne pozabite napisati DATUMA IZPISA. Če boste otroka izpisali med mesecem, npr. 24. 6., prav tako ne pozabite na ODJAVO V WEB Vrtec, in sicer za dni od 25. 6. do 30. 6. 2021. Program se bo v vsakem primeru (če je izpis 24. 6. ali 30. 6.) obračunal za ves mesec, stroški živil pa se bodo, če boste otroka pravočasno odjavili, odšteli.
  • Če IZPISUJETE STAREJŠEGA OTROKA, MLAJŠI PA OSTAJA V VRTCU, vas opozarjamo, da morate spremembo sporočiti tudi krajevno pristojnemu centru za socialno delo, najkasneje v osmih dneh od nastanka spremembe z navedbo točnega datuma izpisa, da boste z naslednjim mesecem prejeli novo odločbo za znižano plačilo vrtca za otroka, ki ostaja v vrtcu.
  • Starši lahko uveljavljate REZERVACIJO za neprekinjeno odsotnost enkrat letno, in sicer od 1. junija do 30. septembra. Le-ta ne sme biti krajša od enega meseca oziroma daljša od dveh mesecev.
  • Oba obrazca (izpisnico in rezervacijo) dobite pri vzgojiteljici vašega otroka ali na spletni strani Vrtca Zagorje ob Savi pod rubriko Obrazci. Izpolnjene in podpisane obrazce lahko pošljete po pošti, skenirane pošljite po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (v primeru elektronske pošte dobite povratno informacijo o prejemu vašega obrazca; v nasprotnem primeru nas kontaktirajte) ali jih oddajte strokovnim delavcem Vrtca Zagorje ob Savi.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.


Uprava Vrtca Zagorje ob Savi